Omnirent
  • search
  • account_circle
  • menu close

Despre noi

OMNIRENT modelează un viitor mai conectat și mai eficient pentru industria de închiriere a echipamentelor de construcții, creând o moștenire valoroasă cu impact pozitiv și transformând modul în care oamenii gândesc, acționează și își desfășoară activitatea zilnică.

Istoria noastră arrow_forward
About Omnirent

CARPE OMNIA

De ce Omnirent?

OMNIRENT este conceput pentru a împuternici proiectele și afacerile clienților noștri, oferind cele mai inteligente alegeri de echipamente de cea mai înaltă calitate, fiabile și ecologice.

ADN-ul nostru este construit pentru a simplifica procesul de închiriere prin tehnologie inovatoare, excepțională și o înțelegere profundă a nevoilor și durerilor personale ale clienților noștri. Existăm pentru a-i înțelege și sprijini pe clienții noștri care se confruntă cu cele mai profunde temeri și provocări atunci când vine vorba de echipamente de construcții. Așa cum “Eternal Knot” reprezintă conexiuni infinite, trăim pentru a-i conecta pe clienții noștri cu soluțiile ideale de echipamente, asigurând eficiență, siguranță și succes în eforturile lor.

"„Cu mai mult de 25 de ani de inovare constantă în închirierea de echipamente și în soluțiile digitale legate de închiriere, îmi imaginez că OMNIRENT va evolua într-o platformă care nu numai că răspunde nevoilor imediate ale clienților noștri, ci și anticipează tendințele și provocările viitoare, deschizând calea în inovație și protecția mediului.”"

Stefan Ponea Stefan Ponea – visator in serie

Valorile
noastre

Integritate

Facem ceea ce trebuie. Mereu. Chiar și atunci când nimeni nu se uită.

Echitate

Împărtășim roadele muncii noastre, în mod echitabil din punct de vedere moral, social și economic.

Excelență

Urâm „destul de bine”, urmărind excelența în fiecare aspect al afacerii noastre.

Sustenabilitate

Folosim 100% din resursele disponibile cu deșeuri limitate, până la 0.

Inovație

Dezvoltăm cu pasiune noi tehnologii inovatoare.

ÎȚI OFERIM FORȚĂ

Empower

Cheltuirea resurselor potrivite pentru cel mai bun rezultat ne determină să selectăm cele mai bune echipamente de construcții pe care vi le-am pus la dispoziție 100% digital, cu raportare transparentă și live, concentrându-ne în același timp pe timpul de funcționare 100% și pe cel mai bun scenariu de utilizare pentru fiecare dintre proiectele tale.

Ce face OMNIRENT pentru tine?

Odată îmbarcati pe platforma noastră inovatoare de închiriere - MyOMNI – puteti alege, vizualiza, semna, închiria, termina chiria, raporta, plăti, analiza totul în deplasare, fără dureri de cap și fără hârtie. Totul pe smartphone-ul dvs., activând sau dezactivând serviciile după cum ți se potrivește cel mai bine, adaptate individual nevoilor dvs. personale.

Punem serviciile noastre la dispoziția unei game limitate de clienți premium, precum dvs., concentrându-ne pe viitorul copiilor noștri și al comunității noastre, împărtășind valori comune care ne adună împreună în jurul acelorași scopuri.

My Omny

Empower
Empower

COMPANY HISTORY

2005

Înființarea Companiei

Pornind din istoria bogată a lui Stefan Ponea și a echipei sale din timpul întreprinderii sale anterioare (cunoscuta pe piata sub numele Industrial Access), OMNIRENT apare ca un nou startup cu rădăcini adânci în industria internațională de închiriere de echipamente. OMNIRENT încapsulează esența a peste două decenii de leadership pe piață și inovație, cu Ponea la cârmă, aducând experiența sa vastă și numeroasele premii în această nouă afacere.

Sub îndrumarea lui Ponea, Industrial Access a crescut de la o companie incipientă în 2005 la cea mai mare companie independentă de închiriere de acces electric din Balcani. A fost recunoscut pentru flota sa de închiriere premium și pentru gama diversificată de echipamente, deservind diverse sectoare cu excelență operațională. Traiectoria de creștere a companiei a văzut-o extinzandu-se din România in Balcani, cu locații bazate pe proiecte ajungând pana în Azerbaidjan și Africa de Vest, precum și în Europa de Vest, construind o prezență substanțială cu angajamentul pentru servicii de calitate și satisfacția clienților.

2007

Investiție în Premieră

Captând în 2007 atenția unui fond de capital de risc local, Industrial Access a reprezentat o investiție de premieră pe piața de închiriere din România și a deschis o cale lungă pentru inovație și realizările răsplătitoare, atât la nivel european, cât și internațional.

2016

Vânzarea companiei către un investitor strategic

Ulterior, fondul VC și fondatorul au avut o vânzare cu succes a 100% acțiuni Industrial Access la sfârșitul anului 2016 către un investitor strategic, reafirmând încă o dată valoarea și potențialul pe care conducerea lui Ponea le-a adus la masă.

2022

Atingerea unei culmi de 45% din piața de închirieri

Industrial Access a fost prima afacere de închiriere extrem de profitabilă achiziționată de un astfel de jucător din România, care a atins un vârf de 45% cotă de piață la sfârșitul anului 2022, sub 18 ani de conducere vizionară Ponea, având în nucleu valori puternice și membri loiali ai echipei la baza succesului sau.

2024

OMNIRENT

Devotamentul său pentru vizibilitatea și excelența operațională, împreună cu o strategie care a prioritizat excelența operațională și o rentabilitate puternică a investiției, a poziționat compania ca lider pe piețele sale geografice. OMNIRENT este pregătit să canalizeze această moștenire de succes într-un viitor stralucitor, valorificând viziunea lui Ponea pentru transformarea digitală pe piața de închiriere de echipamente. Cu o fundație construită pe soluții inovatoare de software de închiriere și o înțelegere aprofundată a serviciilor centrate pe client, cu ajutorul unor noi membri ai echipei, OMNIRENT își propune să redefinească cum ar trebui să arate cea mai bună experiență de închiriere pentru cei mai pretențioși clienți, la un click distanta.

Angajamentul companiei față de eficiență și durabilitate este o dovadă a viziunii și principiilor lui Ponea, care au fost esențiale în modelarea carierei sale istorice și a industriei în general.

COMPANY
LEADERSHIP

Te caut!

Alătură-te unei echipe de oameni entuziaști dedicați îmbunătățirii continue în fiecare zi. Vrei să fii unul dintre noi?